Vahaukset

Nura Autopesu palvelee P-CityForumissa

Ruoholahdenkatu 3, 00101 Helsinki

Vahaukset

P-CityForum | P-HOTT Lentoasema

Auto vahataan kiinteällä normaalivahalla käsin levittämällä ja kiillottamalla. Auto pestään ennen vahausta huolellisesti käsin ja pesun jälkeen auto kuivataan säämiskällä.

Vahaus suositellaan tehtäväksi kolme kertaa vuodessa.

Vahaukseen varataan aikaa yksi tunti

Kovavahaus

Auto pestään ensin liuotinaineella sekä sen jälkeen huolellisesti käsin ja pesun jälkeen auto kuivataan säämiskällä. Auto vahataan ensin kertaalleen pesevällä vahalla, joka lopuksi poistetaan. Lopuksi pinta vahataan ja kiillotetaan kiinteällä kovavahalla, joka kestää hyvin auringon valoa ja kulutusta sekä korostaa auton omaa väriä.

Annamme kovavahaukselle 6 kk kestotakuun.

Vahaukseen varataan aikaa kaksi tuntia.

Myllytys, kovavaha ja käsinpesu

Auto pestään ensin liuotinaineella sekä sen jälkeen huolellisesti käsin ja pesun jälkeen auto kuivataan säämiskällä. Puhdistettu pinta hiotaan tarvitavilta osin hionta/kiillotuskoneella pintavaurioiden ja pienten naarmujen hävittämiseksi. Lopuksi pinta vahataan ja kiillotetaan kiinteällä kovavahalla, joka kestää hyvin auringon valoa ja kulutusta sekä korostaa auton omaa väriä.

Työmäärä on suuresti rippuvainen maalipinnan kunnosta ja siihen tulleista vaurioista. Tuo auto nähtäväksi ja pyydä tarjous.